StreetBall

Pełna wersja: A2W i Bombfire - sbx easter camp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

coś z zagranicyWink
nie no kozacy szczególnie ten biały
Rewelacja Big Grin Najlepsze, że Czarnoskóry okazał się trochę"gorszy", przynajmniej takie jest moje odczucie Tongue
Grigo też mi się tak zdaje ale być może nie był to jego dzień ale i tak pokazał klase, wszystko mi się podobało w 5 minucie się troszke nie wiedziałem co się stało bo tak byłem zapatrzony w ekran i wygaszacz się włączył heh xD
Ciekawe ile Oni już ćwiczą bo nieźle wymiatają.
gringo bez rasizmu proszęWink
a2w(biały) ćwiczy od 14 roku życia a teraz ma 18 latSmile jest jednym z najlepszych freestylerów w europie, wiele osób kopiuje jego triki
co do bombfire to nie wiem do konca od kiedy ćwiczyWink
obydwaj są członkami sbx, pewnie słyszeliście o tej ekipie choćby z extreme chanell, gdzie były pokazywane ich mecze z bitwy o europę( byli też w polsce)

tu kolejny pokaz ekipy sbx ( z con-manem i big fenem jeszcze)
Szkoda że tak z boku ale fajnie dawali Smile
Jaki rasizm Big Grin "Najlepsze" miało znaczyć, że: przeważnie uznaje się, że to Czarnoskórzy są lepiej rozwinięci fizycznie- bardziej wymiatają, a tu Biały dał lepszy pokaz Smile
Ekipę SBX kojarzę, bo widziałem całą serię The Battle for Europe właśnie na Extreme.
Przekierowanie